Find flere tvangsauktioner på  
  • Tvangsauktion Fredag 17-05-2024 11:20

  • Retten i Kolding, retssal 3, Kolding Åpark 11, 6000 Kolding
  • Journalnr. 4032578,
  • Rettens AS nr. AS 7-98/2024
Besigtigelse Mandag 13-05-2024 10:00 Tilmeld besigtigelse

Saneringsmoden ejendom i Børkop

Grundarealet er ifølge tingbogen 502 m2, heraf 0 m2 vej.

Ejendommen er beliggende i stationsbyen Børkop, tæt på offentlig transport og ca. 15 minutters kørsel i bil fra Fredericia og Vejle.

Ejendommen er opført i år 1868, og indeholder 3 værelser, køkken, 1 toilet fordelt på 70 m2 i henhold til BBR. Det bebyggede areal udgør ifølge BBR 70 m².

Ved besigtigelsen var ejendommen tilvokset med diverse buske også ved for- og bagdør til bygningen, og der lå diverse genstande spredt på ejendommen.

Murværk, døre og vinduer fremstod slidte og dårligt vedligeholdt.

Ved den indvendige besigtigelse af boligen kunne det konstateres, at gulvet i værelset til højre for indgangen var sunket sammen, og var med risiko for at træde igennem, mens der lå diverse møbler og genstande spredt på gulvet. Loftet var i den ene side af dette værelse faldet ned.

I stue og tilstødende værelse henstod ligeledes mange genstande og møbler, og boligen var generelt i særdeles dårlig stand, beskidt og med spindelvæv over det hele.

I køkkenet kunne der konstateres en vandvarmer og en mikrobølgeovn. Det vides ikke, om de fungerer. Gulvet var også sunket sammen i køkkenet og diverse genstande lå spredt ud.

Der er formentlig yderligere ét værelse og 1. sal, som det ikke var muligt at besigtige på grund af det ustabile gulv og faren for at falde igennem.

Ejendommen er ifølge BBR opført i mursten med en tagbeklædning af stråtag, men ved besigtigelsen fremstod ejendommen med rødlige bølgeplader som tagbeklædning. Gavlene i begge ender af bygningen var beklædt med brædder.

Til ejendommen hører et udhus på 8 m². Opførelsesår er ukendt jf. BBR.

Det fremgår af BBR, at ejendommen opvarmes med gasradiator - flydende brændsel. Ved besigtigelsen stod der i baghaven en brændstofstank.

Ejendommen anvendes til beboelse, er beliggende i byzone, ud til privat fælles grusvej, der fører op til asfaltvejen, Bystedvej.

Jf. ejendomsdatarapporten er ejendommen beliggende i et område med forsyningsforbud.

Som afløbsforhold er der registreret separatkloakeret: Fælleskloakeret: spildevand + tag- og overfladevand, jf. ejendomsdatarapporten. Det er tillige anført, at vandforsyningen for ejendommen er privat vandforsyningsanlæg.

Kommuneplaner i henhold til ejendomsdatarapporten kan læses på Vejle Kommunes hjemmeside.

Ejendomsdatarapporten er modtaget, men ikke alle bilag til denne. Manglende bilag fremgår af ejendomsdatarapportens side 2. Rekvirenten tager forbehold for bilagenes indhold.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Endvidere gøres der opmærksom på, at besigtigelsen af ejendommen foretaget af rekvirenten ikke har karakter af byggeteknisk gennemgang og er foretaget uden en byggesagkyndig.

SKATTER OG AFGIFTER - EFTERREGULERING FOR 2022 OG SENERE

På tidspunktet for tvangsauktionens afholdelse foreligger der ikke en endelig ejendomsvurdering for 2021 eller senere for Ejendommen. Grundskyld for 2022 og 2023 er derfor beregnet foreløbigt på grundlag af Ejendommens offentlige vurdering for 2012, mens grundskyld for 2024 er beregnet foreløbigt på grundlag af Ejendommens foreløbige offentlige vurdering for 2023. Tilsvarende gælder for dækningsafgiften for 2022-2024. På tidspunktet for tvangsauktionen forventes den endelige vurdering for 2021 at foreligge i 2025 eller senere og den endelige vurdering for 2023 forventes at foreligge fra 2025-2026, hvorefter grundskyld og dækningsafgift for årene 2022 og fremefter vil blive efterreguleret, når de endelige vurderinger foreligger. Rekvirenten kender ikke størrelsen af et eventuelt efterbetalingskrav på tidspunktet for tvangsauktionens afholdelse. Rekvirenten fraskriver sig ethvert ansvar vedrørende sådanne efterbetalingskrav fra myndighederne vedrørende grundskyld og/eller dækningsafgift, herunder (efter)krav som følge af fejlregistreringer og nye/endelige ejendomsvurderinger, vedrørende perioden forud for tvangsauktionens gennemførelse. Sådanne krav skal betales af auktionskøber uanset, hvornår sådanne krav måtte opstå eller blive opkrævet af myndighederne.

 

  • Villa
  • Byggeår 1868
  • Værelser 3
  • Bolig 70 m²
  • Grund 502 m²
  • Kælder 0 m²
  • Etager 1
  • Erhverv 0 m²
  • Ejendomsværdi kr. 620.000
  • Grundværdi kr. 221.500
  • Annonceret: 19-04-2024
Matrikel nr.
  • 75, Gårslev By, Gårslev
Rekvirent
v/advokat Henrik Thørring Elkjær
E-mail: beli@poulschmith.dk
Finansiering
  • Ved auktionsbud kr. 620.000
  • Størstebeløbet kr. 44.364
  • Sikkerhedsstillelse kr. 199.364
  • Salgsopstillingen kan bestilles hos rekvirenten, Retten i Kolding eller downloades herunder.